L’Institut Ramon Muntaner fa 10 anys

Imatge dels deu anys de l'IRMU
Dissabte, 06/07/2013

L’Institut Ramon Muntaner celebra el seu desè aniversari amb una jornada de portes obertes el 6 de juliol amb l’objectiu de fer difusió de les seves activitats i explicar la seva trajectòria i el seu futur.

L’any 2003 a Mas de la Coixa, Móra d’Ebre, naixia l’Institut Ramon Muntaner, Fundació Privada dels Centres d’Estudis de Parla Catalana (IRMU). Aquesta entitat és fruit d’un acord entre la Generalitat i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana amb l’objectiu de donar difusió i suport als projectes d’investigació i de promoció cultural dels centres i instituts d’estudis d’arreu del territori de parla catalana.

En motiu d’aquesta efemèride, l’IRMU celebra aquest dissabte 6 de juliol una jornada de portes obertes per tal de donar a conèixer els projectes que han rebut el suport de la institució i generar un espai de debat per parlar dels centres d’estudi i els instituts. Assistiran a l’acte fundadors i presidents, entre ells l’actual, Lluís Puig, també director general de Cultural popular, Associacionisme i Acció Culturals.

La inscripció a les jornades té un cost de 16€ que inclou el dinar.
Podeu descarregar la programació i trobar més informació en aquest enllaç.

Data: 

Dissabte 06 jul

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
merce@irmu.org