5a edició d’Humoràlia ‘Dones en moviment’

L'edició d'enguany tracta temes com la igualtat de gènere, l'accés a l'educació o una vida lliure de violències. Font: Unsplash.
Lleida
Dimarts, 25/06/2019
(En línia)

El concurs organitzat per la Coordinadora d’ONGD i aMS Lleida vol sensibilitzar sobre els drets de les dones.

La Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris (aMS) Lleida i Humoràlia organitzen la mostra d’humor gràfic ‘Dones en Moviment’.

Qualsevol artista professional o amateur pot participar fins el 25 de juny de 2019, presentant fins a 3 obres en format DIN A4 que tractin la temàtica d’enguany.

L’objectiu de la mostra és fer una acció de sensibilització dirigida a la societat per donar a conèixer les desigualtats que produeixen discriminacions. També es vol emarcar la importància dels drets de les dones recollits en la convenció sobre l’eliminació de totes les formes de discriminació contra la dona (CEDAW).

La mostra utilitza l’art gràfic com a gènere periodístic visual de denúncia i compromís cívic per contribuir a la reflexió, en aquest cas, sobre les causes que provoquen les discriminacions envers les dones.

El tema d’enguany emmarca la igualtat i equitat, els drets sexuals i reproductius, l’accés a l’educació, la igualtat salarial, l’accés als òrgans directius i una vida lliure de violències (violència masclista, esclavitud sexual, tracta...).

Les 50 obres seleccionades pel jurat formaran part d’una exposició itinerant d’Humoràlia, la Coordinadora d’ONGD i aMS Lleida.

Qualsevol persona que vulgui participar ha d'enviar les seves obres a l'adreça electrònica odm@coordinadora-ongd-lleida.cat abans del 25 de juny.

Data: 

Dimarts 25 juny

Hora: 

23:59

Organitzador: 
Coordinadora d’ONGD i aMS Lleida
Correu electrònic de l'organitzador: 
odm@coordinadora-ongd-lleida.cat