La Catosfera 2021: cicle de debats sobre comunicació digital

La Catosfera
Girona
Dijous, 14/10/2021 fins Dissabte, 16/10/2021

L'Associació Catosfera i l'Ajuntament de Girona organitzen la cita de l'internet catalana a Girona amb tallers i xerrades sobre desinformació, xarxes socials i SEO.

Torna La Catosfera, el cicle de debats, tallers i xerrades sobre comunicació digital i noves tecnologies. Organitzada per l'Associació Catosfera i l'Ajuntament de Girona, la jornada que tindrà lloc a Girona el 14,15 i 16 d'octubre s'ha consolidat com el punt de trobada de l'internet catalana.

Aquesta edició se centrarà en el rigor davant la desinformació i en les xarxes socials com a model de negoci, a més d'abordar temes com l'auge del format d'àudio i de les últimes novetat en el món del SEO.

El programa compta amb periodistes com Enric Borràs, Ferran Casas i Alba Toberra, amb influencers i creadores de contingut a la xarxa com Marta Puig (Lyona Ivanova) i Sònia Carmona (La Foodlovers) i amb algunes veus joves amb molta presència a les xarxes com Juliana Canet i Roger Carandell. També amb l'enregistrament del programa Adolescents XL i l'emissió en directe del programa Popap, els dos de Catalunya Ràdio.

La proposta de tallers es focalitzarà en el públic jove amb un taller de co-creació musical interactiva, i un destinat a instituts del municipi sobre com convertir-se en experts i expertes digitals.

Cal inscripció prèvia.

Data: 

Dijous 14 oct

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Associació Catosfera
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@catosfera.cat