DENIP 2017 a Lleida

La commemoració del DENIP 2017 a Lleida mirarà cap a les persones refugiades - Foto: Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida
Lleida
Dilluns, 30/01/2017

El Dia Universal de la Pau i la No Violència que se celebrarà a la capital del Segrià comptarà amb diverses activitats que posaran en primer pla el dret a la migració.

El proper dilluns 30 de gener, la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida juntament amb altres centres escolars de la ciutat organitzen una jornada oberta a tota la ciutadania en motiu de la commemoració el Dia Universal de la Pau i No violència DENIP 2017. D’entre el conjunt d’activitats, destaquen la lectura de diversos testimonis reals i una concertació de rebuig a les guerres i les fronteres.

Durant el matí, la plaça Ricard Vinyes acollirà diverses accions d’escolars de centres educatius de la ciutat que comptaran amb una taula informativa. Hi participaran, entre d’altres, el col·legi Sant Jaume Les Heures, Col·legi Episcopal i l'institut Ronda. A la tarda, al col·legi La Noguera de Balaguer es farà un taller d'Educació per la Pau amb alumnes d'infantil i primària a partir del conte “La petita Carlota”.

A les 18.30h a la Plaça Sant Joan, la Plataforma No en el nostre nom Lleida organitza una concertació i una performance en rebuig de les guerres i les fronteres.

Data: 

Dilluns 30 gen

Hora: 

12:00

Correu electrònic Organitzador: 
participa@coordinadora-ongd-lleida.cat
Organitzador: 
http://www.coordinadora-ongd-lleida.cat/