La Comunidificadora 2021

 Font:
Dijous, 21/01/2021 fins Dilluns, 25/01/2021
(En línia)

Ja es troben obertes les inscripcions a aquest programa encarat a convertir projectes col·laboratius a un format procomú

El programa es va crear el passat 2016 en base a una iniciativa ciutadana, amb l’objectiu de reorientar cap al bé comú projectes que es basin en l’economia col·laborativa. Aquest projecte va ser assumit dins el Pla d’actuació Municipal i més tard pel govern municipal dins el paraigua de Barcelona Activa.

Aquest 2021 arrenca una nova edició de la Comunidificadora, per a la qual s’han obert les inscripcions i per a les que ja hi ha les primeres sessions informatives. El programa pretén enfortir, entre altres, a col·lectius que promoguin estratègies sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, que comptin amb gestió horitzontal i que plantegin relacions de producció justes.

Les primeres sessions informatives es duran a terme dijous 21 de gener a les 12h i dilluns 25 a les 16h. Ambdues sessions tindran una durada d’una hora, i ja es pot realitzar la inscripció a través d’aquest enllaç. Per altra banda, també es troben obertes les inscripcions al programa, que es poden realitzar a través d’aquest enllaç.

Data: 

Dijous 21 gen

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Barcelona Activa
Correu electrònic de l'organitzador: 
coo@femprocomuns.cat