La Contractació Pública en clau social

Durant la jornada es presentarà la 'Guia per a la incorporació de la perspectiva de gènere en els contractes públics'. Font: Gencat
Barcelona
Dimecres, 19/09/2018

Aquesta jornada donarà a conèixer els indicadors de clàusules socials de la Generalitat de Catalunya i la nova 'Guia per a la incorporació de la perspectiva de gènere en els contractes públics'.

La Direcció General de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya organitza aquesta jornada el dimecres 19 de setembre de 9:30 a 14h a la Casa del Mar de Barcelona (carrer d’Albareda, 1-13).

Durant l'acte, Albert Olives, responsable de l’Àrea d’Anàlisi Econòmica de la Direcció General de Contractació Pública, explicarà els indicadors de clàusules socials en la contractació de la Generalitat de Catalunya 2017. Posteriorment, Anna Ciutat, subdirectora general de Seguiment i Avaluació de la Contractació Pública, donarà a conèixer la nova 'Guia per a la incorporació de la perspectiva de gènere en els contractes públics'.

El Col·lectiu Punt 6 SCCL tractarà sobre els criteris de gènere a la contractació pública dels projectes urbans i Mercè Corretja, directora general de Contractació Pública, tancarà la jornada parlant sobre el nou model contractual per als serveis d’atenció a les persones.

L'assistència és oberta a totes les persones interessades en aquest tema. La inscripció és gratuïta però cal enviar prèviament aquest formulari.

Data: 

Dimecres 19 set

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Direcció General de Contractació Pública