La Coproducció de polítiques públiques davant els nous reptes de ciutat

L’objectiu principal de la jornada és conèixer experiències de coproducció de polítiques entre els sectors públic i el privat. Font: ECAS.
Barcelona
Dijous, 29/11/2018

El 29 de novembre, l’ECAS organitza aquesta jornada al Palau Macaya a Barcelona.

El proper dijous 29 de novembre a les 9.00 h, les Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) organitzen la jornada: ‘La Coproducció de polítiques públiques davant els nous reptes de ciutat’.

Aquesta jornada té dos objectius.

Per un costat, vol exposar els casos de projectes vinculats a la coproducció de polítiques davant els nous reptes de la ciutat que s’estan desenvolupant a nivell local i europeu per a conèixer els tipus d’aliances que es plantegen i quines són les mesures i els resultats que es deriven.

Per un altre costat, pretén que aquest espai de compartició d’experiències esdevingui la recuperació d’una col•laboració més estreta entre l’administració, el tercer sector i la ciutadania amb l’objectiu de recuperar espais i béns comuns que havien estat de la ciutadania i que amb el pas del temps s’han anat mercantilitzant.

La conferència inaugural tractarà el tema ‘La recuperació dels béns comuns i la implicació dels moviments ciutadans’ i anirà a càrrec d’Ugo Mattei, professor de la Universitat de Torí i de la Universitat de Califòrnia.

A continuació, es donarà pas a una taula rodona que abordarà el tema ‘Experiències de coproducció de polítiques públiques: models innovadors, aplicació i replicabilitat’. En aquesta taula hi hauran intervencions de diferents professionals com Emi Pallàs, directora executiva de desenvolupament socioeconòmic de proximitat de Barcelona Activa o Teresa Crespo, membre de la junta directiva d’ECAS i coordinadora de la vocalia de Pobresa.

Per assistir a la jornada, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 29 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Entitats Catalanes d'Acció Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@acciosocial.org