La implicació dels homes en clau feminista a les entitats - Cicle formatiu

 Font:
Barcelona
Dimarts, 11/05/2021 fins Dimarts, 18/05/2021

El CRAJ inicia aquest cicle dividit en vàries sessions per a crear un espai de reflexió

El Centre de Recursos per a Entitats Juvenils de Barcelona (CRAJ) iniciarà el proper 11 de maig un cicle de dues sessions formatives orientades a la participació d'homes en clau feminista a les entitats. Aquestes jornades tenen un format no mixt masculí, i busquen crear un espai d'autoreflexio i autoanàlisi per a qüestionar-se i responsabilitzar-se.

La primera sessió del cicle, que tindrà lloc el dia 11 de maig, està orientada introduïr la situació dels homes i la masculinitat en el context feminista, mentre que la segona sessió, el 18 de maig, aplica aquest concepte a l'encaix dins les entitats, centrant-se en l'equitat i la responsabilització masculina.

La formació s'emmarca dins el ‘Projecte Canviem-ho’ del Servei d’atenció a homes per a la promoció de relacions no violentes (SAH) de l’Ajuntament de Barcelona, qui s'encarrega de la mateixa, i està pensada per a homes que ja formin part d'associacions o entitats juvenils. Les inscripcions es poden fer a través d'aquest enllaç. Per a més informació sobre el cicle, adreceu-vos a la pàgina del web del CRAJ.

Data: 

Dimarts 11 Maig

Hora: 

17:30

Organitzador: 
CRAJ
Correu electrònic de l'organitzador: 
acompanyaments@crajbcn.cat