Jornada: 'La importància de mesurar l'impacte social de les fundacions'

La jornada 'La importància de mesurar l'impacte social de les fundacions' reflexionarà sobre la influència de fundacions i entitats en les persones i en la societat en general. Font: Coordinadora Catalana de Fundacions
Barcelona
Dijous, 09/02/2023

La Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el 9 de febrer al matí a Barcelona una jornada sobre la importància i la necessitat de saber quin impacte tenen les fundacions i entitats en la societat.

El Palau Macaya (Pg. de Sant Joan, 108, Barcelona) acollirà la jornada 'La importància de mesurar l'impacte social de les fundacions', que va especialment dirigida a les fundacions, però està pensada per interessar a totes les organitzacions socials, perquè els mètodes per avaluar l’impacte serveixen per a tota mena d’entitats.

Es tracta de mesurar els efectes positius que produeix l’impacte social de l’activitat de fundacions i entitats socials en la societat. Algunes fundacions que ja avaluen la seva influència en les persones a les quals arriben i a la societat en general explicaran les seves experiències i també hi haurà persones expertes que hi aportaran la visió més tècnica.

‘Què és i què no és impacte per a les fundacions més enllà de la rendició de comptes’ és el títol de la ponència inaugural, a càrrec de la professora i directora d’ESADE Center for Social Impact, Lisa Hehenberger. Tot seguit, es donarà pas a una taula rodona que amb la pregunta ‘Com ho està fent el sector? Experiències, reptes i oportunitats en la mesura de l'impacte social’ recollirà les veus de la cofundadora i consultora SROI, Patricia Pólvora; de la directora de la Fundació Jubert Figueras, Paola Jubert, i del director de la Fundació Foment de l’Habitatge Social, Sergio Rodríguez. La intenció és que, a més, es recullin les participacions de les fundacions i associacions que assisteixin a l’acte.

La jornada de la Coordinadora Catalana de Fundacions es tancarà amb un aperitiu de treball que permetrà continuar compartint experiències i aprenentatges.

'La importància de mesurar l'impacte social de les fundacions' està oberta a tothom, és gratuïta i cal fer la inscripció. Tots els detalls es poden consultar al web de la Coordinadora Catalana de Fundacions.

Data: 

Dijous 09 febr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat