La influència de la RSE en la gestió de persones: bones pràctiques

A la jornada es presentaran els resultats de l’estudi ‘La influència de la RSE en la gestió de persones: bones pràctiques’. Font: Unsplash.
Barcelona
Divendres, 20/09/2019

El 20 de setembre, l’Institut d’Innovació Social d’ESADE organitza l’acte a Barcelona.

El proper divendres 20 de setembre a les 9.00 h, l’Institut d’Innovació Social d’ESADE organitza la sessió La influència de la RSE en la gestió de persones: bones pràctiques.

La sessió respondrà preguntes com ‘Com es poden veure beneficiades les polítiques de gestió de les persones per les accions de RSE de les empreses?’ O ‘¿Quin paper juga el lideratge dins de les empreses que vulguin adaptar-se a aquesta forma de treballar?’.

La Responsabilitat Social Empresarial (RSE) i els recursos humans poden aportar conjuntament un major valor a l’empresa i a la societat. El seu compromís reforça la productivitat, la motivació, la millora del clima laboral i fins i tot el propi sentit de pertinença a l’empresa.

A la jornada es presentaran els resultats de l’estudi ‘La influència de la RSE en la gestió de persones: bones pràctiques’. També es mostraran els aprenentatges i els nous reptes als quals s’enfronta el model.

La jornada compta amb la participació de Javier Urbiola, CEO Iberia d’ISS Facility Services, Elisenda Ballester, directora de comunicació de Henkel i Xavier Ribera, director de comunicació, relacions institucionals i sostenibilitat de BASF.

També hi seran presents Carlos Cortés, investigador de l’Institut d’Innovació social d’ESADE i coautor de l’estudi i Ignasi Carreras, professor i director dels programes de formació directiva per a ONG d’ESADE i coautor de l’estudi.

Per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Divendres 20 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Institut d'Innovació Social ESADE
Correu electrònic de l'organitzador: 
innovacionsocial@esade.edu