La Mercè 2019: Associa’t a la Festa

L’objectiu és poder conèixer tota l’activitat que mou i fa bategar les entitats de Barcelona amb els valors i fortaleses de cadascuna. Font: Associa't.
Barcelona
Dissabte, 21/09/2019 fins Diumenge, 22/09/2019

El 21 i 22 de setembre, Associa’t organitza l’activitat a Barcelona.

Els propers dissabte 21 i diumenge 22 de setembre, Associa’t organitza Associa’t a la Festa.

Emmarcat en La Mercè19, aquesta festa és un espai únic i singular que agrupa tot tipus de tallers, activitats, actuacions als escenaris i murals d’art urbà.

L’objectiu és poder conèixer tota l’activitat que mou i fa bategar les entitats de Barcelona amb els valors i fortaleses de cadascuna.

En l’edició d’enguany, hi ha diferents novetats. Una d'elles és la Ràdio Associa’t, que engloba nou ràdios comunitàries de Barcelona. Una altre és un cinema a la fresca per conèixer històries amb els valors de l’associacionisme com a rerefons.

També hi haurà fins a 5 espais diferenciats dedicats a la gastronomia i amb servei de bar i cafeteria, amb el focus posat en l’economia transformadora, social i solidària i grups de costura comunitaris de 13 barris de Barcelona, que lluiran els seus vestits a una passarel·la de moda al bell mig de la Plaça Catalunya.

Tant les noves activitats com els clàssics de les darreres edicions, es desenvoluparan al llarg de tot el cap de setmana a través de dos escenaris, tres carpes de tallers i tres espais a peu de plaça.

Data: 

Dissabte 21 set

Hora: 

10:40

Organitzador: 
Associa't
Correu electrònic de l'organitzador: 
@AssociatBCN