La nit de la Fundació Roca Galès

El cartell de la Fundació Roca Galès que promocionava el seu 40è aniversari. Font: Fundació Roca Galès
Barcelona.
Divendres, 19/05/2017

El lliurament dels premis que reconeixen la tasca social d’entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès.

La Fundació Roca Galès (FRG) lliurarà els Premis FRG, que reconeixen la tasca social de les entitats i empreses solidàries de Catalunya, el 19 de maig a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès.

L’acte, amb el nom de “La nit de l'FRG”, celebrarà la segona edició d’aquests premis. A les persones guanyadores se’ls concedirà una placa o medalla commemorativa i productes o serveis de mercat social.

Els premis FRG es divideixen en tres categories. El Premi Jacint Dunyó reconeix la feina dels col·lectius basats en el cooperativisme, l’economia social i la solidària. El Premi Albert Pérez-Bastarda valora el paper de les entitats bolcades en la protecció del medi ambient, l’educació ambiental i la sostenibilitat. Finalment, el Premi Benet Vigo es dirigeix a associacions fonamentades en el benestar social.

És un acte obert a tothom, però cal confirmar assistència a través del correu fundacio@rocagales.cat perquè l’aforament és limitat.

Més informació:

  • Data: 19 de maig.
  • Hora: 18h.
  • Lloc: Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès (carrer Canuda, 6, Barcelona).
  • Organitza: Fundació Roca Galès.
  • Entrada: Gratuïta.
  • Contacte: fundacio@rocagales.cat o 93 215 48 70.
Data: 

Divendres 19 Maig

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Roca Galès
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@rocagales.cat