La planificació comercial a les cooperatives

L’objectiu és aprendre a fer un anàlisi previ del sector i realitzar una planificació comercial a una cooperativa. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimarts, 10/09/2019

El 10 de setembre, Coòpolis organitza la formació al Grup ECOS, Barcelona.

El proper dimarts 10 de setembre a les 10.00 h, Coòpolis organitza la sessió ‘La planificació comercial a les cooperatives’.

L’acció comercial de les cooperatives implica un procés previ d’anàlisi de l’entorn, del mercat i del sector que afecta l’activitat econòmica de l’empresa, així com prendre decisions en relació als objectius estratègics comercials marcats.

En un segon terme, cal passar a l’acció, ‘del paper al carrer’. S’ha d’elaborar una planificació comercial i un full de ruta que permetrà a la cooperativa avançar per assolir fites establertes.

L’objectiu de la formació és aprendre a fer un anàlisi previ del sector i realitzar una planificació comercial a una cooperativa.

El taller està dividit en dues parts. A la primera, es realitzarà una presentació teòrica en relació als aspectes claus i bàsics de la planificació comercial. A la segona, es procedirà a acompanyar a les persones assistents a elaborar, en grups, una planificació comercial, a mode d’exercici pràctic al voltant de l’eina del pressupost comercial.

Per assistir, cal enviar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 10 set

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
coopolis@bcn.coop
Organitzador: 
Coòpolis