La selecció i acollida del voluntariat

La selecció i acollida del voluntariat. Font: Pixabay
Lleida
Divendres, 22/06/2018

Càpsula formativa orientada a treballar sobre eines i recursos per a la incorporació de la persona voluntària a l'entitat.

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una càpsula formativa adreçada a persones coordinadores de voluntariat que estiguin interessades en aprofundir en els processos de selecció i acollida del voluntariat.

Aquesta càpsula de 4 hores de durada, s'impartirà el 22 de juny de 10 a 14h a Lleida amb l'objectiu d'aportar eines i recursos centrats en les dues qüestions següents:

  • Quins són els aspectes clau que cal tenir en compte en la preparació d'una entrevista de selecció tenint present les diferents maneres en les que les persones que volen fer voluntariat es presenten en aquesta entrevista.
  • Quina és la informació imprescindible que cal explicar en l'acollida del voluntariat per tal que les persones que s'incorporen tinguin clar aspectes com què, a on, amb qui i de quina manera realitzaran la seva acció voluntària.

Aquelles persones interessades hauran de formalitzar la inscripció abans del dia 15 de juny a través del següent enllaç. El preu de la formació és de 5 € per entitats membres de la FCVS i 15 € per la resta.

Més informació: lleida@voluntaris.cat

Data: 

Divendres 22 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Voluntaris.cat
Correu electrònic de l'organitzador: 
lleida@voluntaris.cat