La simplificació digital en l'administració pública: propostes de les entitats socials

La simplificació digital en l'administració pública: propostes de les entitats socials
Barcelona
Dijous, 24/11/2022

Lafede.cat i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitzen una jornada per reflexionar sobre com reduir la burocràcia de l'administració i afavorir-ne la relació amb les entitats socials.

A través de m4Social, el projecte d’innovació digital en l’àmbit social de la Taula del Tercer Sector, i en col·laboració amb Lafede.cat, s'ha organitzat una jornada de debat sobre l'actual procés de digitalització de l'administració pública.

L'objectiu de l'acte és reflexionar sobre vies de simplificació dels processos burocràtics per a les entitats socials, facilitant l'atenció a les persones i garantint que aquestes associacions puguin dedicar més temps a l'execució de la seva tasca social.

A la jornada s'hi presentarà l'informe 'Estudi diagnòstic sobre les convocatòries catalanes de cooperació: perspectives i possibilitats administratives de convergència i simplificació', desenvolupat per sm4Social i Lafede.cat. En ell, s'hi analitzen els reptes de la digitalització alhora que s'hi inclouen recomanacions per reduir la burocràcia en la cooperació. També s'hi farà una taula rodona amb persones expertes i s'hi exposaran exemples de bones pràctiques.

L'acte és gratuït i cal inscripció prèvia.

Data: 

Dijous 24 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
m4Social i Lafede.cat
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@lafede.cat