‘La vida al centre’, 5a edició del cicle ‘Cercant Alternatives’

‘La vida al centre’, 5a edició del cicle ‘Cercant Alternatives’
Barcelona
Dimarts, 11/12/2018 fins Dimecres, 19/12/2018

Es descobriran propostes de gestió col·lectiva i feminista de les cures que s’estan duent a terme a la ciutat de Barcelona.

Arriba la 5a edició del cicle ‘Cercant Alternatives’, que aquest any porta per títol ‘La vida al centre’ i que es realitzarà els dies 11, 13 i 19 de desembre. Organitzat conjuntament pel Servei Civil Internacional de Catalunya, Setem, Pam a Pam i de la Xarxa d’Economia Social i Solidària, les sessions tindran lloc a La Vaqueria de l’SCI (c. del Carme 95, de Barcelona) a les 18.30 hores. Aquest cop, amb l’objectiu descobrir propostes de gestió col·lectiva i feminista de les cures que s’estan duent a terme a la ciutat de Barcelona.

Al mateix temps, les persones participants coneixeran propostes i experiències d’apoderament i gestió col·lectiva del treball reproductiu, que permetin construir una altra economia i unes altres relacions, al servei de les persones i no del capitalisme. Totes aquelles persones interessades, cal que s’inscriguin al cicle a través d’aquest aquest formulari.

  • Dimarts 11 - La democratització de la cura
  • Dijous 13 - La gestió de les cures des de l'economia social i solidària
  • Dimecres 19 - Ruta amb perspectiva feminista

Més informació

Data: 

Dimarts 11 des

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@sci-cat.org
Organitzador: 
Servei Civil Internacional de Catalunya