L’abordatge de les violències sexuals en població jove

La jornada aprofundirà en els reptes de la lluita contra el masclisme entre població jove. Font: Los ojos de Hipatia
Terrassa.
Divendres, 03/11/2017

L’Ajuntament de Terrassa organitza una jornada de formació que comptarà amb ponències de diverses entitats feministes.

La jornada de formació “L’abordatge de les violències sexuals en població jove” que organitza l’Ajuntament de Terrassa el 3 de novembre analitzarà la situació actual i els reptes de futur de la lacra del masclisme entre el jovent.

L’esdeveniment tindrà lloc al Vapor Universitari de Terrassa i comptarà amb representants de diverses entitats. Montse Pineda, coordinadora d’Incidència Política de l’associació Creación Positiva, s’encarregarà de la conferència “Les violències sexuals en població jove: contextualització i anàlisi de la situació actual” a les 9.30h.

L’Associació Conexus també tindrà presència a la jornada, amb la participació del psicòleg i membre fundador de l’entitat, Álvaro Ponce, a la taula rodona “Masculinitats i agressions sexuals: experiència del Programa per a les Universitats contra la violència masclista (PUC)”, que es celebrarà a les 10.30h.

L’altra organització que parlarà de la matèria a l’acte és l’Associació d’Assistència a Dones Agredides Sexualment (AADAS). Violeta García, psicòloga de l’entitat, intervindrà a les 12h a la taula rodona “La importància de l’actitud de les persones professionals en l’àmbit de les violències sexuals”.

A banda, també es podran sentir les veus de representants de l’administració pública com la psicòloga d’infància i adolescència Raissa Llorca, treballadora al Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida (SARA) de l’Ajuntament de Barcelona.

Les places de la jornada són limitades i cal inscriure-s’hi en línia.

Més informació:

  • Data: 3 de novembre.
  • Hora: De 9h a 14h.
  • Lloc: Vapor Universitari de Terrassa (carrer Colom, 114, Terrassa).
  • Organitza: Ajuntament de Terrassa.
  • Preu: Gratuït.
  • Contacte: 93 739 74 08.
Data: 

Divendres 03 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Ajuntament de Terrassa
Correu electrònic de l'organitzador: 
polgenere@terrassa.cat