L’acció comunitària i el distanciament social, un nou paradigma?

 Font:
Dilluns, 08/06/2020 fins Dilluns, 29/06/2020
(En línia)

La Fundació SER.GI organitza quatre sessions formatives en línia per ajudar als professionals del món social a adaptar el treball comunitari i la intervenció social a la nova realitat.

El distanciament social que aconsellen els professionals de la salut dificulta la tasca dels treballadors i treballadores de l’àmbit social que es dediquen a l’acció comunitària i la intervenció social.

La Fundació SER.GI organitza durant el mes de juny quatre sessions formatives adreçades als professionals del món social, voluntariat, administració, entitats socials i estudiants del sector per conèixer eines i metodologies d’intervenció que permetin adaptar la tasca a les distàncies físiques i socials requerides.

El calendari de sessions és el següent:

Sessió 1: Cap a la construcció d’una nova narrativa de la intervenció comunitària; relats de resilièncIa. Dilluns 8/6/2020.

Sessió 2: Les distàncies més difícils de salvar, els prejudicis, els estereotips, les desigualtats...... ens apropem en clau d’interculturalitat. Dilluns 15/6/2020.

Sessió 3: Les famílies reagrupades, retrobar-se en temps de confinament. I després? Dilluns 22/6/2020.

Sessió 4: La gestió emocional dels professionals del món social, “dansant amb les distàncies”. Dilluns 29/6/2020.

Les sessions són gratuïtes i disposen de places limitades. Aquelles persones que estiguin interessades a assistir a alguna de les sessions, ja poden omplir el formulari d’inscripció.

Data: 

Dilluns 08 juny

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@fundaciosergi.org
Organitzador: 
Fundació SER.GI