Lali Jove 2018

Cartell de Lali Jove 2018
Barcelona
Dissabte, 17/02/2018

'Fem nostra la ciutat, fem nostra la festa' serà el lema de la Lali Jove d'enguany, la festa juvenil i associativa que tindrà lloc el 17 de febrer, dins la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia.

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) organitza la quarta edició de la Lali Jove. Aquesta festa és el resultat d'una reivindicació històrica del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que demanava un espai gestionat directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona. Des del CJB assenyalen que "reforça el model de festes populars organitzades per la ciutadania i les seves organitzacions, i que pretén oferir una franja d’activitats específicament destinada al públic jove dins la programació que ofereix l’Ajuntament de Barcelona particularment a les famílies i al conjunt de la ciutadania".

Tindrà lloc dissabte 17 de febrer, al Moll de la Fusta (Moll de Bosch i Alsina). A partir de les 17.00 hores, hi haurà activitats infantils i tallers per a joves sobre diferents temes (ràdio associativa, salut, reciclatge i reutilització, softcombat, etc.).

A les 20.00 hores començaran els concerts amb Mafalda, Adala, Sense Sal, Con Canalla i Ominira. Durant els concerts, hi haurà un espai de sensibilització i atenció directa per informar, prevenir i reduir els riscos associats al consum de drogues.

Data: 

Dissabte 17 febr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Consell de la Joventut de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
cjb@cjb.cat