Lali Jove 2019

Lali Jove 2019
Barcelona
Dissabte, 09/02/2019 fins Diumenge, 10/02/2019

'Per cuidar-la, cal cuidar-nos' és el lema de la Lali Jove d'enguany, la festa juvenil i associativa que tindrà lloc dissabte 19 de febrer, dins la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia.

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i les associacions juvenils de la ciutat organitzen la cinquena edició de la Lali Jove. Aquesta festa és el resultat d'una reivindicació històrica del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que demanava un espai gestionat directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona. Enguany està dedicada a reivindicar l’ús de l’espai públic.

Des del CJB aposten fermament per reforçar el model de festes populars organitzades per la ciutadania i les seves organitzacions, i que pretén oferir una franja d’activitats específicament destinada al públic jove dins la programació que ofereix l’Ajuntament de Barcelona.

Tindrà lloc dissabte 9 de febrer, al Moll de la Fusta (Moll de Bosch i Alsina). A partir de les 17.00 hores hi haurà activitats infantils i tallers per a joves. A les 20.00 hores començaran els concerts amb Doctor Prats, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Suu, Angangas i Beals the Band. Durant els concerts, hi haurà un espai de sensibilització i atenció directa per informar, prevenir i reduir els riscos associats al consum de drogues.

Data: 

Dissabte 09 febr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Consell de la Juventut de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
cjb@cjb.cat