L'ALTRE Fòrum

Programa de l'ALTRE Fòrum 2018
Barcelona
Dilluns, 16/04/2018 fins Dijous, 19/04/2018

L'apoderament laboral, feminista i tecnològic seran els tres eixos de l'ALTRE Fòrum, que tindrà lloc a Barcelona del 16 al 19 d'abril.

L'ALTRE Fòrum és un cicle de xerrades, debats i tallers, que pretén plantejar alternatives al model actual de relacions laborals i socials. L'organitza anualment l'associació que porta el mateix nom: L’ALTRE. És una entitat formada per estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB-UPC).

L'edició 2018 del fòrum tindrà lloc del 16 al 19 d'abril. El tret de sortida serà dilluns 16 a les 19.00 hores, amb la inauguració de les jornades i la xerrada 'La criptomoneda social' a càrrec de Lluís Espiga, d'Ethic Hub. Els dies següents se centraran cadascun en un tema concret:

Dimarts 17, hi parlaran de l'apoderament laboral, amb xerrades sobre les cares socials de l'enginyeria, l'economia social i solidària, i les lluites laborals i el cooperativisme. Dimecres serà el torn de parlar sobre l'economia feminista i l'ecofeminisme. També s'hi presentarà l'Associació de Dones de l'ETSEBEI. L'últim dia del fòrum, dijous 19 d'abril, el protagonista serà el programari lliure. Les persones participants podran reparar els seus aparells electrònics en una Restart Party i conèixer les alternatives que comporta migrar a programari lliure. També hi parlaran de la seguretat amb els telèfons mòbils.

Per a més informació, pots consultar el programa. El fòrum és obert a tothom i no cal inscripció prèvia.

Data: 

Dilluns 16 abr

Hora: 

19:40

Correu electrònic Organitzador: 
l.altre.forum@gmail.com
Organitzador: 
L'ALTRE