L'ApS de l'Economia Solidària

L'ApS de l'Economia Solidària
Barcelona
Dimecres, 11/04/2018 fins Diumenge, 06/05/2018

SETEM Catalunya pretén que els i les docents es familiaritzin amb l'Aprenentatge Servei i l'Economia Social i Solidària, per després promoure'ls entre el seu alumnat. La data límit per inscriure's al curs és el 23 de març.

'L’ApS de l’Economia Solidària' utilitza la metodologia de l'Aprenentatge Servei per treballar el consum responsable i l’Economia Social i Solidària (ESS). Tindrà una durada de 30 hores, repartides en 18 hores presencials i 12 hores de treball personal. Es desenvoluparà de l'11 d'abril al 6 de juny. Les sessions presencials tindran lloc a LaFede.cat, els dimecres de 16.00 a 19.00 hores.

El curs s'adreça a professorat de secundària o batxillerat i pretén dotar-los d'eines per poder difondre els valors del consum responsable i de l’ESS a les aules dels instituts.

Aplicant la metodologia de l’Aprenentatge i Servei, SETEM Catalunya pretén que l’alumnat sigui el protagonista del procés, assimilant primer uns coneixements, perquè després se'n beneficiï la comunitat, en format de servei.

Per a més informació, pots consultar el programa del curs. La inscripció està oberta fins al 23 de març.

Data: 

Dimecres 11 abr

Hora: 

16:00

Organitzador: 
SETEM Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunya@setem.org