Lectura del conte sobre salut mental 'Fuig, Bèstia' per a infants de 4 a 8 anys

Mon Mas
Dimarts, 15/10/2019 fins Dimarts, 29/10/2019

Es faran dues sessions, una a Parets del Vallès i una altra a Igualada, d'aquest projecte que vol apropar als més petits històries que parlen de la importància de cuidar-se i de donar suport a qui més ho necessita.

'Narracions per a la salut' és un projecte que es va posar en funcionament l'any 2015 a partir de la col·laboració entre la Federació Salut Mental Catalunya, la narradora Mon Mas i la Biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall de Barcelona, que va acollir la sessió pilot. Al 2016 s'hi va afegir una segona narradora, Sherezade Bardají.

'Fuig, Bèstia' és la primera sessió de narració oral creada dins el projecte. És una adaptació lliure d’un conte de Paulina Vergés De Echenique anomenat 'Sa Dragonera'. Parla de la tristor com un sentiment absolutament normal i necessari per a l’ésser humà.

La primera sessió tindrà lloc el 5 octubre 2019, a les 18 hores, a la Biblioteca Can Rajoler de Parets del Vallès, al carrer Travessera, 1. La segona es farà el 29 octubre a la Biblioteca Central d’Igualada, a la plaça de Cal Font, s/n.

Data: 

Dimarts 15 oct

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
-