L’efecte papallona al lleure: fem economies transformadores

Imatge gràfica del CRAJ per il·lustrar la sessió informativa sobre economies transformadores.
Barcelona
Dimarts, 13/02/2024 fins Dijous, 15/02/2024

L'economia social i solidària, les finances ètiques, la perspectiva comunitària o la feminista són algunes de les perspectives que el CRAJ proposarà a les entitats durant la sessió informativa.

El CRAJ organitza la sessió informativa 'L’efecte papallona al lleure: fem economies transformadores' el dimarts, 13, i el dijous 15 de febrer de 2024. L'Escola Lliure el Sol, situada a l'avinguda de les Drassanes, 3, de Barcelona, acollirà aquest esdeveniment que té com a objectiu posar sobre la taula quin treball poden fer les entitats per transformar amb diverses perspectives, com ara l’economia social i solidària, les finances ètiques, la perspectiva comunitària i la feminista, entre altres.

A la sessió es pretén generar espais on poder fer una diagnosi de les entitats per tal d’identificar quines pràctiques poden continuar impulsant, modificar o millorar per tal que les accions que realitzin segueixin una línia més acord als valors de l’entitat. Entre els continguts que estructura la sessió, també trobem l'efecte del capitalisme i la globalització a les entitats; la contextualització i recursos sobre finances ètiques, o la presentació de dinàmiques sobre consum crític, models d'economies alternatives al capitalisme i les finances ètiques a l’entitat.

Per assistir a la sessió informativa caldrà inscriure's prèviament a través del lloc web de l'esdeveniment. Les inscripcions s'obriran tres setmanes abans del seu inici, així que si vols estar al corrent de la data, pots clicar al botó 'M'interessa' del mateix lloc web i facilitar les dades de contacte.

Data: 

Dimarts 13 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
CRAJ
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@crajbcn.cat