Les dones i la Reforma Horària: Temps Retrobat

Reforma horària i dones.
Barcelona
Dimecres, 05/06/2019

Reforma horària, gènere i cures, un combo imprescindible per a dur unes vides més amables. La proposta de continguts de la tarda del 5 de juny a l'Espai Francesca Bonnemaison, de la mà de l'Associació Salut i Família.

El temps mitjà diari destinat a la llar i la família en el cas de les dones és de 4 hores i al dels homes és de 2 hores. Les dones dormen menys hores, practiquen menys esport, tenen més excés de pes que els homes i presenten més ansietat o depressió. Són algunes dades que recull la memòria "Temps retrobat" publicada per l'Associació Salut i Família.

Dins del marc de la 6a setmana dels horaris, l'entitat organitza l'acte 'Les dones i la Reforma Horària: Temps Retrobat' a la sala la Cuina de l'Espai Francesca Bonnemaison, el dimecres 5 de juny. El treballòleg i promotor de la iniciativa "Reforma Horària" parlarà sobre la proposta. Seguidament intervindran, Elvira Méndez, directora general de l'Associació Salut i Familia, i la sociòloga de la Universitat de Girona, Cristina Sànchez Miret.

L'acte serà presidit per Assumpta Baig, presidenta de l'Associació Salut i Família i Núria Ramon, directora executiva de l'Institut Català de les Dones. Les places són limitades, pel que cal omplir el formulari d'inscripció.

Data: 

Dimecres 05 juny

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Associació Salut i Familia
Correu electrònic de l'organitzador: 
saludyfamilia@saludyfamilia.es | T