Les eines de Google

Logotip de Google
Barcelona
Dilluns, 01/02/2016 fins Dimarts, 29/03/2016

El Centre Cívic la Sedeta ha organitzat una formació per conèixer les eines de Google. Mitjançant aquesta formació, les persones assitents podran conèixer diferents eines que facilitaran les tasques diàries.

El Centre Cívic la Sedeta ha organitzat pels mesos de febrer i març, unes sessions per conèixer les diferents eines de Google. Aquestes formacions es faràn cada dimecres de les 17h fins les 18.30h, i començaràn el dia 1 de febrer.

Per apuntar-se cal inscriure's al mateix Centre Cívic la Sedeta, a partir del 12 de desembre fins el 15 de gener, de dilluns a divendres, de 10.00h a 13.00h i de 17.00h fins les 20.00h. Aquesta formació té un cost de 67,14€.

Emmagatzemar arxius i documents a la xarxa cada vegada guanya més adeptes. Mitjançant aquesta foramció coneixereu diverses eines per guardar la documentació al núvol.

Aquests serveis són els següents:

  • Google Drive
  • One Drive
  • Dropbox

Però a part d'aquestes, Google té tot un ventall d'eines integrades que poden facilitar la vida. Mitjançant aquesta formació, es podran conèixer totes les eines que ofereix Google i aprofitar el potencial de tenir un compte de correu en aquesta eina. El professor de la formació serà l'Albert Prat.

Data: 

Dilluns 01 febr

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasedeta/contacte
Organitzador: 
Centre Cívic la Sedeta