Xerrada: ‘Les nostres comoditats tacades de sang’

A través d’un testimoni de la R. D. Congo es parlarà sobre la violació dels drets humans a causa de l’explotació i comerç dels minerals. Font: Justícia i Pau.
Sabadell
Divendres, 30/11/2018

El 30 de novembre, Justícia i Pau organitza aquesta trobada amb sopar benèfic a l’Auditori Mn Joan Nonell de Sabadell.

El proper divendres 30 de novembre a les 20.30 h, Justícia i Pau organitza la xerrada ‘Les nostres comoditats tacades de sang’.

A través d’un testimoni de la R. D. Congo es parlarà sobre la violació dels drets humans a causa de l’explotació i comerç dels minerals.

La xerrada anirà a càrrec de Carme Altayó, membre de la campanya #Conflict Minerals, de Justícia i Pau.

La República Democràtica del Congo ha viscut en els darrers anys el conflicte armat més mortífer des de la 2a Guerra Mundial. Ha patit més de 5 milions de morts, la violació sistemàtica dels drets humans i una pobresa extrema de la majoria de la població.

Una de les causes principals d’aquesta situació, ha sigut la lluita pel control d’uns minerals imprescindibles pels telèfons mòbils i els ordinadors.

Un cop finalitzada la xerrada, es farà un sopar benèficEl sopar de la fam’. Tot els diners recollits es destinaran íntegrament a donar suport a la campanya #Conflict Minerals.

Data: 

Divendres 30 nov

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Justícia i Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
justiciaipau@justiciaipau.org