Les obligacions fiscals de les associacions

Impostos i calculadora
Dimarts, 01/10/2013 fins Dijous, 03/10/2013

Per tal de donar a conèixer els principals impostos que poden afectar les entitats no lucratives, i les obligacions fiscals que cal tenir en compte per gestionar-les de forma eficaç, Torre Jussana ofereix un taller a on es farà un repàs a tots ells, combinant una part teòrica amb una de pràctica.

Torre Jussana, el Centre de Serveis a les Associacions, cogestionat entre l'Ajuntament de Barcelona i el Consell d'Associacions de Barcelona (CAB), ofereix aquesta proposta formativa, dirigida a les entitats amb seu a Barcelona.

L'objectiu de les dues sessions, que es duran a terme l'1 i 3 d'octubre de 17:45 a 20:45 hores, és conèixer quina és la fiscalitat que afecta a les entitats del Tercer Sector, i com gestionar-la. La formació s'adreça a tots aquells membres d'entitats sense ànim de lucre que puguin estar interessats/des en aquesta temàtica o que necessitin iniciar-se en l'àmbit fiscal.

Els principals continguts que es tractaran en el taller sòn:

  • Obligacions documentals bàsiques
  • La fiscalitat en les entitats no lucratives en el sistema tributari espanyol
  • Règim fiscal de les entitats (Llei 49/2002), informació bàsica sobre la Declaració d'Utilitat Pública i dels incentius al mecenatge
  • Principals figures impositives: Impost de Societats, Impost sobre el valor afegit, gestió de l'IRPF, altres tributs i taxes


Docent: Alicia Artiaga

El període d'inscripcions serà del 10 al 22 de setembre.

Més informació i inscripcions

Data: 

Dimarts 01 oct

Hora: 

17:45

Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat