L’estructura de Drets Humans de Catalunya

Irídia és una associació que treballa a Catalunya per a la defensa dels drets humans, principalment civils i polítics. Font: Unsplash.
Barcelona
Dilluns, 21/01/2019

El 21 de gener, Irídia organitza aquest acte al Museu Marítim de Barcelona.

El proper dilluns 21 de gener a les 17.00 h, Irídia, Centre per la Defensa dels Drets Humans, organitza la sessió ‘l’estructura de drets humans de Catalunya’.

L'objectiu de l'acte és presentar el Pla de Drets Humans de Catalunya.

El Pla de Drets Humans és el document que recull els compromisos del govern amb l’objectiu de promoure i protegir els drets humans.

Aquest compromís es concreta en 172 mesures que abasten àmbits molt diversos, com la lluita contra la violència de gènere, contra el racisme i la xenofòbia i la promoció dels drets socials.

Les mesures recullen accions concretes de tot tipus. Algunes es refereixen a la ratificació d'un tractat internacional, altres a modificacions legislatives o la creació d'organismes per a la promoció i protecció de drets concrets com la llibertat religiosa.

Irídia és una associació que treballa a Catalunya per a la defensa dels drets humans, principalment civils i polítics.

L’associació organitzadora aposta per combinar una intervenció directa en situacions de vulneració de drets amb el desenvolupament de processos d’incidència política i social.

L’objectiu és promoure canvis en les polítiques públiques a través d’una estructura estable, sostenible i independent.

Data: 

Dilluns 21 gen

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Irídia
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@iridia.cat