“Lleida amb La Marató”

“Lleida amb La Marató”
Lleida
Dissabte, 17/12/2016

Diferents entitats lleidatanes han organitzat una jornada lúdica per solidaritzar-se amb els actes de La Marató de TV3 dedicada als ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

El Centre Neurorehabilitador M. Martí i Pol de la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida (FEM), l’Associació de Malalts i Familiars d’Ictus de Lleida (AMILL), NeuroLleida - Servei de neurorehabilitació de l'Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID) i el grup de Neurociències clíniques de l’IRBLleida han organitzat l’activitat que porta el nom de “Lleida amb La Marató” per solidaritzar-se amb els actes de La Marató de TV3 d’aquest any que es dedica als ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La jornada tindrà un caire lúdic i de sensibilització, i en ella es realitzaran un ampli repertori d’activitats, entre les quals hi haurà una màster class de zumba, tallers de sensibilització sobre les conseqüències dels ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, activitats amb bicicletes adaptades, cadires adaptades, jocs de psicomotricitat, esport adaptat i també hi haurà batucada. A més, hi haurà carpes informatives de les associacions i es faran proves mèdiques per conèixer l’estat de salut de les artèries per mitjà del Bus de la Salut que estarà aparcat a la Rambla Ferran.

Les entitats organitzadores han planificat aquestes activitats amb l’objectiu principal de col·laborar amb la Fundació La Marató de TV3 per tal de:

  • Donar a conèixer i conscienciar a la societat de la importància de l’obtenció de fons pel desenvolupament de la recerca i la innovació.
  • Sensibilitzar a la població de Lleida respecte a les conseqüències dels ictus, les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
  • Contribuir en l’obtenció de recursos econòmics per a la investigació científica d’aquestes.

Tots els beneficis obtinguts aniran adreçats íntegrament a la Fundació La Marató de TV3.

Data: 

Dissabte 17 des

Hora: 

11:00

Organitzador: 
FEM, AMILL,ASPID i el grup de Neurociències clíniques de l’IRBLleida
Correu electrònic de l'organitzador: 
-