Llibres solidaris per un euro a la UAB

Llibres. Font: Marcos Alvarez (flickr.com)
Dimarts, 27/11/2012 fins Dimecres, 05/12/2012

Les biblioteques de la Universitat Autònoma de Barcelona han engegat de nou la campanya de venda de llibres i revistes a 1 euro. Els diners recaptats es repartiran entre dues escoles del Vallès Occidental.

Un any més, la campanya 1LLIBR€ torna a algunes biblioteques de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquesta iniciativa impulsada des del Servei de Biblioteques de la UAB consisteix en la venda de llibres i revistes a diferents biblioteques del campus de Bellaterra al preu simbòlic d'un euro.

Actualment la campanya està en marxa a les biblioteques d'Humanitats, Ciències Socials i Ciència i Tecnologia i es podran comprar exemplars fins el dimecres 5 de desembre.

Enguany els diners recaptats es destinaran a les escoles Joan Maragall (Sabadell) i Les Fontetes (Cerdanyola del Vallès) per tal que els alumnes amb menys recursos puguin participar a les activitats que es realitzen fora dels centres i que estan previstes dins el currículum del centre educatiu en qüestió.

En edicions anteriors, els diners recollits s'havien destinat al finançament de projectes de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) com el programa Croma o la compra de llibres per a la biblioteca del Centre de Justícia Juvenil L'Alzina.

Data: 

Dimarts 27 nov

Hora: 

12:19

Correu electrònic de l'organitzador: 
http://www.bib.uab.es/referencia/formsrvuab.htm