Lliurament de premis del 7è Concurs de Relats de Voluntariat Social

Lliurament de premis del 7è Concurs de Relats de Voluntariat Social
Girona
Dimecres, 06/04/2016

Es lliuraran els premis als guanyadors de Girona que han explicat i compartit a través d'un relat curt la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social.

Un any més ha tornat el Concurs de Relats de Voluntariat Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social i, com no, ha arribat l'hora de guardonar els millors relats. Com en les edicions anteriors, la convocatòria ha estat oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social.

Els premiats a Girona gaudiran dels següents premis:

  1. Lot de llibres, gentilesa de la Llibreria Empúries per un import de 50 euros
  2. Val descompte a bescanviar a les botigues adherides o restaurants adherits a Girona Centre Eix Comercial per un import de 50 euros
  3. Val de compra a El Mercat Social de Voluntaris.cat per un import de 30 euros

En aquesta 7a edició del Concurs de Relats de Voluntariat Social, la FCVS, dins dels actes de celebració de la Setmana del Voluntariat de Girona, us anima gaudir d'una tarda on la literatura i el voluntariat es donaran més de la mà que mai. Un acte adreçat a tots els públics que esdevindrà una bona oportunitat per descobrir quins són els relats guanyadors i conèixer qui hi ha a la mà que els ha escrit.

Data: 

Dimecres 06 abr

Hora: 

20:00

Organitzador: 
FCVS
Correu electrònic de l'organitzador: 
girona@voluntaris.cat