Lliurament de premis del 7è Concurs de Relats de Voluntariat Social

Lliurament de premis del 7è Concurs de Relats
Lleida
Dijous, 28/04/2016

Es lliuraran els premis als guanyadors de Lleida que han explicat i compartit a través d'un relat curt la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social.

Un any més ha tornat el Concurs de Relats de Voluntariat Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social i, com no, ha arribat l'hora de guardonar els millors relats. Com en les edicions anteriors, la convocatòria ha estat oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social.

Com a novetat d'aquesta edició s'ha obert a Lleida una nova modalitat per a joves entre 16 i 18 anys, perquè els més joves també puguin donar la teva visió sobre el voluntariat social a través d’un relat curt.

Els premiats a Lleida gaudiran dels següents premis:

Premis Modalitat +18:

  • Val regal de la llibreria Punt de Llibre per un import de 75 euros
  • Val de compra a El Mercat Social de Voluntaris.cat per un import de 30 euros

Premis Modalitat 16 - 18 anys:

  • Val regal de la llibreria Caselles per un import de 75 euros
  • Val de compra a El Mercat Social de Voluntaris.cat per un import de 30 euros

En aquesta 7a edició del Concurs de Relats de Voluntariat Social, la FCVS, us anima gaudir d'una tarda on la literatura i el voluntariat es donaran més de la mà que mai. Un acte adreçat a tots els públics que esdevindrà una bona oportunitat per descobrir quins són els relats guanyadors i conèixer qui hi ha darrera de la mà que els ha escrit.

Data: 

Dijous 28 abr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
FCVS
Correu electrònic de l'organitzador: 
lleida@voluntaris.cat