Lliurament dels Premis Capital de la Sardana 2018

logo de l'esdeveniment
Montblanc
Dissabte, 15/12/2018

L'acte tindrà lloc el 15 de desembre a Montblanc i servirà també per fer la presentació de la Guia Sardanista 2019.

La Comissió Capital de la Sardana concedeix els Premis Capital de la Sardana com a reconeixement a totes aquelles persones, entitats i institucions que han contribuït amb la seva tasca a la difusió i la defensa de la sardana i de la dansa tradicional.

L'entrega dels premis es farà a les 18.30 hores al Casal Montblanquí, amenitzada amb l'actuació de la Cobla Tres Vents. Hi assistiran diverses autoritats de l'Ajuntament de Montblanc i del grup sardanista local, així com Víctor Sallés, coordinador del projecte Capital de la Sardana, i Joaquim Rucabado, president de la Confederació Sardanista de Catalunya, entre d'altres.

Al mateix acte es farà també la presentació de la Guia Sardanista 2019, coordinada i editada per la Confederació Sardanista de Catalunya, que fa un recull dels principals actes sardanistes que se celebren al territori. la publicació presenta de manera cronològica els aplecs i els concursos, amb tota la informació d'interès relacionada.

Aquest any ja se'n va fer entrega d'un dels Premis Capital de la Sardana, que va ser la Medalla al Mèrit Sardanista, atorgada al conseller de Cultura Lluís Puig. El seu lliurament va tenir lloc a Brussel·les el dia 1 d'octubre.

Data: 

Dissabte 15 des

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Comissió Capital de la Sardana
Correu electrònic de l'organitzador: 
capitalsardana@montblanc.cat