Lluïsos d’Horta presenta "Què el Musical"

Imatge del cartell que Lluïsos d'Horta ha dissenyat per l'obra "Què el Musical"
Barcelona
Dissabte, 30/11/2013 fins Diumenge, 01/12/2013

El Grup de Teatre Juvenil dels Lluïsos d’Horta ha preparat un nou espectacle de teatre musical per acomiadar el 2013.

El muntatge que els Lluïsos d’Horta presenta aquest cap de setmana, “Què el Musical”, és una adaptació de l’obra que Manu Guix i Àlex Mañas van estrenar el 2008 al Teatre Coliseum de Barcelona, sota la direcció d’Àngel Llàcer.

En aquesta ocasió són integrants del grup de Teatre Juvenil dels Lluïsos d’Horta els que pugem dalt l’escenari, sota la mirada de les directores que han dut el muntatge a escena: Paula Casanovas i Irene Hernández.

Les entrades poden adquirir-se a través del correu electrònic info@lluisoshorta.cat o bé del telèfon 934 277 327.

Dies:
Dissabte 30 de novembre a les 20h
Diumenge 1 de desembre a les 18h

Lloc:
Lluïsos d’Horta (C/ Feliu i Codina, 7 - 08031 Barcelona)

Preu:
8€

Sinopsi:
Uns joves menors d'edat amb causes obertes amb la justícia, ingressen en un programa de conscienciació de valors mentre esperen una sentència ferma del jutge. Els encarregats de dirigir aquest programa són en Josep i la Mercè, els tutors, que s'enfronten a la seva primera experiència com a responsables d'un grup d'aquestes característiques. Un espectacle on els personatges s’enfronten als seus desitjos i les seves pors, la llibertat, l'amor, l'amistat, i on tots hauran de retrobar els valors perduts, treballar en equip i prendre consciència social per aconseguir un informe positiu i la seva posterior reinserció, per tenir una segona oportunitat. Ho trobaran?

Data: 

Dissabte 30 nov

Hora: 

20:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@lluisoshorta.cat