L'occità a la nova República

L'occità a la nova República
Barcelona
Dimarts, 25/10/2016

Col·loqui amb la participació d'ANC, Institut d'Estudis Aranesi, Plataforma per la Llengua i CAOC per parlar del futur de la llengua occitana en la nova República. Moderat per Vicent Partal.

El debat de les llengües és un dels més enriquidors que hi pugui haver. Ens fa reflexionar sobre la nostra manera de relacionar-nos, sobre allò fet, i sobre el nostre futur. És per això que no ens cansarem, des del Cercle d'Agermanament Occitano-Català, de lluitar per la llengua i la cultura occitanes, una cultura molt propera a la nostra, amb uns orígens comuns i unes històries entrellaçades.

Fa 10 anys que l'occità és llengua oficial a Catalunya, i en el marc dels diferents esdeveniments organitzats pel CAOC per commemorar aquests 10 anys, el proper dimarts 25 d'octubre a les 19:00 tindrà lloc un col•loqui amb la participació d'ANC, Institut d'Estudis Aranesi, Plataforma per la Llengua i CAOC on es valoraran aquests 10 anys d'oficialitat i es parlarà sobre quines són les perspectives de la llengua occitana en la nova República.

Durant l'acte, el Cercle d'Agermanament Occitano-Català presentarem un document de balanç i reptes de l'occità a Catalunya i l'Aran, on posarem sobre la taula la nostra posició respecte la condició jurídica que ha de tenir l'occità en una futura República de Catalunya i l'Aran.

Aquest acte serà moderat per Vicent Partal i tindrà lloc al Col•legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya, a la Rambla de Catalunya 8, de Barcelona.

Data: 

Dimarts 25 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Cercle d'Agermanament Occitano-Català
Correu electrònic de l'organitzador: 
caoc@caoc.cat