MACCA 2019

Llums, càmera, acció! Cassà inaugura la seva mostra anual
Cassà de la Selva
Divendres, 01/02/2019 fins Diumenge, 03/02/2019

Cassà de la Selva promociona des de l'any 2000 una Mostra d'Animació i Curtmetratges que posa el focus en un públic concret i especial: la infància.

La Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva, el MACCA, és un certamen que organitza el Cineclub Vuitimig des de l'any 2000, tal i com hem destacat en alguna ocasió des de Xarxanet. La idea bàsica del projecte és la de buscar creadors audiovisuals, per als tallers d'animació escolars i per una de les seccions estrella del cartell, el Correcurts. Tanmateix, la mostra té una fixació molt concreta: el jovent.

Una mostra sensible amb la infància

Sobre els tallers pels més petits, dissabte 2 de febrer, a partir de les 16h, se'n farà un d'Animació de Plastilina Stop-Motion, un recurs que segurament la infància coneix de sèries populars com 'Pingu' o 'Wallace & Gromit'. La mostra, doncs, va més enllà del simple concurs cinematogràfic i fixa la quitxalla com a públic preferent. El mateix dissabte 2, hi haurà una 'hora del conte' molt especial, a escena, a càrrec de Joan Boher.

Horaris de la mostra

Divendres 1, 21:30h, Bar del Centre Recreatiu. 6a Mostra de Videoclips Gironins.
Dissabte 2, 9h, Sala del Centre Recreatiu. Inici del Correcurts.
Dissabte 2, a les 11h, Auditori Sala Galà. Hora del Conte per a nens i nenes de 3 a 7 anys.
Dissabte, 2, a les 16h. Sala del Centre Recreatiu. Taller d'animació de plastilina stop-motion.
Dissabte 3, a les 17:30h, Sala del Centre Recreatiu. Selecció de Curts Animats.

Diumenge 3, la Sala del Centre Recreatiu acollirà una projecció dels curtmetratges (12h), la projecció d'una selecció de correcurts dels darrers 15 anys (17:30h), el lliurament del 13è Premi Domènec Torrent i Gelmà al Cinema Kursaal de Penelles, a la Noguera (18:30h), i la projecció dels correcurts de l'edició d'enguany més el lliurament de premis (19h).

Data: 

Divendres 01 febr

Hora: 

21:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@vuitimig.cat
Organitzador: 
Cineclub Vuitimil