Magic Line SJD 2020

Cartell de la Magic Line SJD. Font:  Sant Joan de Déu
Barcelona
Diumenge, 01/03/2020

L’esdeveniment esportiu i solidari de l’Obra Social de Sant Joan de Déu se celebrarà l’1 de març amb recorreguts per a tots els públics.

La Magic Line SJD 2020 arriba un any més carregada de novetats i il·lusions. La mobilització solidària de l’Obra Social de Sant Joan de Déu celebrarà la setena edició per donar suport i finançar projectes dels àmbits en els quals treballa l’entitat: infància i joventut, persones sense llar, salut mental, dependències, recerca i cooperació internacional.

Tothom qui vulgui participar, ho podrà fer en equips d’entre 5 i 20 persones i marcar-se un repte econòmic solidari. Els recorreguts disponibles són aptes per a tot tipus de públics: 40km, 30km (des de Barcelona i des de Sant Boi), 20km, 15km, 10km i 2km. La inscripció té un cost de 40 euros per equip que ajudarà a cobrir part de l’esdeveniment.

Les empreses també poden participar implicant-se amb la caminada solidària, amb un repte mínim de 1.000 euros. El repte és arribar a 60.000 participants. La Setmana del Cafè Solidari o la compra de productes solidaris facilitarà la captació de fons que han de fer els equips per poder participar. Així doncs, arriba una nova oportunitat per crear comunitat i treballar la solidaritat amb una jornada festiva i esportiva.

Data: 

Diumenge 01 març

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Obra Social Sant Joan de Déu
Correu electrònic de l'organitzador: 
barcelona@magiclineSJD.org