Magic Line, quilòmetres d'il·lusions

Magic Line, una mobilització solidària a favor de les persones més vulnerables
Barcelona
Diumenge, 05/03/2017

Sant Joan de Déu organitza cinc recorreguts solidaris per Barcelona amb l'objectiu de recaptar fons per a seguir desenvolupant els seus programes socials i ajudar als qui més ho necessiten.

Un any més, Sant Joan de Déu organitza la Magic Line, una mobilització solidària organitzada per l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables. La campanya, que engloba més de 300 activitats solidàries i la implicació d’un centenar d’empreses i institucions, té com a objectiu recaptar diners per tal de destinar-los als programes socials de Sant Joan de Déu i entitats properes que ofereixen ajuts socials, pisos d’inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i recerca. Aquest any la Magic Line commemorarà el 150è aniversari de l’hospital Sant Joan de Déu, fundat el 1867.

Una caminada amb quilòmetres d’il·lusions

L’esdeveniment central de la iniciativa Magic Line és la caminada -no competitiva- que es realitza en equips d’entre 5 i 20 persones amb la possibilitat d'escollir un recorregut de 10, 15, 20, 30 o 40 quilòmetres. La caminada és un esdeveniment esportiu de transformació social que promociona valors com la solidaritat i la responsabilitat, la inclusió i criteris ètics, com el respecte als drets humans, el medi ambient i la salut pública. Al mateix temps també dóna peu al reconeixement entre entitats compromeses amb la transformació social.

Totes les rutes començaran a Nou Barris, creuaran Collserola, inclouran un descans a Montjuïc i conclouran amb el concert per a la inclusió, una festa solidària que té lloc a la plaça de la Catedral de Barcelona. L'actuació comptarà amb la participació de persones en risc d’exclusió i artistes de renom que hi col·laboren per oferir una proposta cultural única.

El preu per equip és de 40 euros que, com la resta d’activitats, es destinaran als programes de Sant Joan de Déu per afavorir els col·lectius amb què treballa la institució en els àmbits del sensellarisme, la salut mental, la discapacitat intel·lectual, la dependència, la infància hospitalitzada, la investigació biomèdica, la cooperació internacional i la immigració.

A poc més de dues setmanes per la cursa, ja hi ha 12.283 participants inscrits dividits en 869 equips. Amb aquesta xifra ja s’han recaptat 112.370 euros. Les persones que ho desitgin es poden inscriure a través del següent enllaç.

Productes solidaris

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar en la Magic Line poden comprar la samarreta, la polsera i la llibreta de la ML a través d'El Mercat Social. Les persones que adquireixin els productes a través d'aquesta plataforma podran escollir si es realitza l'enviament a domicili o passen a recollir-los a la seu de la Federació Catalana de Voluntariat Social (Carrer Grassot, 3, Barcelona). Per a més informació, podeu contactar amb gestiomercat@voluntaris.cat o al telèfon 93 314 19 00 (de dilluns a divendres de 10 h a 14h).

Els productes també es podran adquirir a la botiga Magic Line (Carrer Puiggarí, 5-7, Barcelona)

Data: 

Diumenge 05 març

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Sant Joan de Déu