Malbaratament i manca d’aliments a Catalunya: com és possible?

Cartell de la taula rodona sobre malbaratament alimentari i dret a l'alimentació a la UPC
Barcelona
Dilluns, 01/12/2014

La UPC organitza el proper 1 de desembre una taula rodona sobre el malbaratament alimentari i el dret a l'alimentació a Catalunya. Comptarà amb el Banc d'Aliments, Càritas Barcelona i l'equip de l'Informe sobre el Dret a l'Alimentació.

Eduard Arruga, President de la Fundació del Banc dels Aliments; Mercè Darnell Viaña, Cap de l’Àrea de Programes i Serveis de Càritas Barcelona i el Grup de Recerca en Drets Humans i Sostenibilitat de la UPC (GIDHS), equip que ha elaborat l'Informe Sobre el Dret a l'Alimentació a Catalunya seran els personatges i entitats protagonistes de la taula. L'esdeveniment pretén donar a conèixer la realitat de pobresa i de necessitats alimentàries que es donen a Catalunya i com s'hi ha arribat.

L'acte queda emmarcat en una acció sorgida d'entre membres del PAS de diferents escoles i que consistirà en la instal·lació d'una vintena de punts de recollida d'aliments en col·laboració amb El Gran Recapte d'enguany.

L'entrada és lliure i gratuïta i se celebrarà el proper dilluns 1 de desembre a les 12:45 h, a l'Aula Capella de l'ETSEIB.

Data: 

Dilluns 01 des

Hora: 

12:45

Organitzador: 
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info.ccd@upc.edu