"Maletes contra la fam" a l'Estació de Sants

"Maletes contra la fam" a l'Estació de Sants
Barcelona
Dijous, 22/06/2017 fins Divendres, 23/06/2017

Danone i la Fundació Banc dels Aliments s'uneixen amb el repte de superar els 32.500 kg d'aliments que es van aconseguir l'any passat gràcies a la iniciativa "Maletes contra la fam" de l'Estació de Sants de Barcelona.

Per quart any consecutiu, Danone ha iniciat la campanya "Maletes contra la fam", una iniciativa que pretén de sensibilitzar a la població sobre la importància de donar aliments convertint el pes de les maletes dels viatgers que passen per l'Estació de Sants en productes de la companyia, com per exemple: iogurts, aigua mineral i alimentació per a bebès.

“Maletes contra la fam” estarà els dies 22 i 23 de juny de 9.00 a 19.00 hores a l'Estació de Sants i amb l'acció de pesar la maleta a la bàscula, els passatges contribuiran en aquesta iniciativa. En acabar, Danone donarà a la Fundació Banc dels Aliments el producte equivalent als quilos acumulats en la bàscula. Els aliments seran distribuïts a més de 675 entitats benèfiques que col·laboren amb el Banc dels Aliments que garanteixen l'alimentació de més de 215.000 beneficiaris.

Aquesta iniciativa està emmarcada en la campanya "La fam no fa vacances" que pretén motivar a la societat catalana a mobilitzar-se contra la fam més propera organitzant actes i activitats que permetin recollir aliments bàsics per omplir els magatzems de les entitats benèfiques de la seva població o poblacions més properes per a que puguin fer-los arribar als seus beneficiaris durant l’estiu.

Data: 

Dijous 22 juny

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Danone