Manifestació ‘Fem la República catalana’

 Font:
Barcelona
Dimarts, 11/09/2018

El dia 11 de setembre, una onada gegant unirà la plaça de les Glòries de Barcelona i el Palau Reial per l’avinguda Diagonal.

Un any més, l'11 de setembre servirà per posar de manifest la reivindicació de sobirania per part de la ciutadania catalana. Aquesta vegada, sota el lema ‘Fem la República catalana’, una onada gegant unirà la plaça de les Glòries de Barcelona i el Palau Reial per l’avinguda Diagonal. L’organització, encapçalada per l’Assembla Nacional Catalana (ANC), ha informat que el punt àlgid serà a les 17.14 hores i, per aquest motiu, demana a les persones que en formin part que estiguin en el seu tram a les 16.00 hores.

Com inscriure-s’hi?

En motiu de la Diada, l’ANC ha obert una pàgina web en què totes les persones que vulguin participar, es puguin inscriure a la mobilització. Com cada any, s’ha dividit la manifestació en trams i a l’espai web és on es pot triar a quin vol anar cada persona. A més, l’entitat ofereix un mapa amb dades sobre ocupació per garantir que les persones manifestants es distribueixin de manera equitativa per tot el recorregut. També és possible inscriure’s telefònicament trucant al 93 655 98 57 i resoldre possibles dubtes per correu electrònic a dubtes@assemblea.cat.

Data: 

Dimarts 11 set

Hora: 

17:14

Organitzador: 
Assemblea Nacional Catalana