'Marxa de la Solidaritat: prou racisme'

Fragment del cartell oficial de la 'Marxa de la solidaritat: prou racisme'. Font: Unitat Contra el Feixisme i el Racisme
Barcelona
Dissabte, 18/03/2023

La Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) presenta la jornada, que s'emmarca en la crida internacional #WorldAgainstRacism, i que té com a objectiu reivindicar la lluita contra el racisme.

El dissabte 18 de març, a partir de les 17.30 h, se celebra la 'Marxa de la solidaritat: prou racisme', una manifestació que s'emmarca dins la jornada de l'Organització de les Nacions Unides (ONU) contra el racisme i en la crida internacional #WorldAgainstRacism. La Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) és l'organitzadora i el punt d'inici i de trobada és a la cantonada del carrer Provença amb passeig de Gràcia, a la seu del Parlament Europeu, a Barcelona.

L'objectiu principal és reivindicar la lluita contra l'extrema dreta, el rebuig a qualsevol forma de racisme, islamofòbia i antisemitisme, i la denúncia cap a situacions d'actualitat com són les morts i les vulneracions dels drets humans de persones refugiades durant les rutes migratòries i un cop són acollides als diferents països. A més, l'acte comptarà amb especial solidaritat al moviment #BlackLivesMatter. L'organització fa una crida a la ciutadania a participar en la mobilització i potenciar la lluita antiracista.

Data: 

Dissabte 18 març

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ucfr.cat