‘Marxa del Xuixo’ a Girona

La 'Marxa del Xuixo' serveix per recollir fons per a les activitats organitzades per Oncolliga Girona. Font: Oncolliga Girona
Girona
Diumenge, 19/09/2021

La Fundació Oncolliga Girona reformula l’emblemàtica marxa solidària per complir les mesures de seguretat per la Covid-19 i la programa pel diumenge 19 de setembre. Al final del recorregut hi ha un xuixo de premi.

Per evitar aglomeracions i esperes, les inscripcions a la 'Marxa del Xuixo' d'Oncolliga Girona ja es poden fer a través del web fins el 17 de setembre al migdia. El mateix 19 de setembre, dia de l'activitat, també es faran inscripcions presencials de 8.30 a 10.30 en el punt de sortida.

Pel que fa al recorregut, es pot triar entre dues rutes: una de cinc quilòmetres i l’altra, de deu. Totes dues estaran senyalitzades i penjades al wikiloc.

Recorregut de cinc quilòmetres: Pista del Crec – Camí dels àngels – font del Ferro – tornada per l’asfalt fins al convent i un altre cop a la pista del Crec.
Recorregut llarg de deu quilòmetres i amb més desnivell: Cul del Món – Camí dels àngels – desviament (direcció 10km) – Mirador Olivet d’en Salgueda – Puig estela – baixada cap al pàrquing Font del Ferro – tornada per l’asfalt fins al convent i un altre cop al Cul del Món.

Es demana a les persones que hi participin que comparteixin algun moment de la cursa per Instagram citant @oncolligagi i l’etiqueta #marxadelxuixo2021.

La Fundació Oncolliga Girona treballa per acompanyar les persones malaltes de càncer i les seves famílies i té programes per millorar les seves condicions de vida. El preu de la inscripció a la 'Marxa del Xuixo' és de 5 euros, en concepte de donatiu.

L’any passat, per la pandèmia, les persones participants podien triar fer la 'Marxa del Xuixo' entre quatre dies de setembre i triar també entre quatre rutes diferents, per evitar que es trobés massa gent. El xuixo no hi va faltar i es podia anar a recollir en una pastisseria de Girona ensenyant el dorsal.

Més informació sobre la 'Marxa del Xuixo'.

Data: 

Diumenge 19 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Oncolliga Girona
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@oncolligagirona.cat