Màster en Cooperació, Desenvolupament i Transformació Social

Persones negres caminant d'esquena amb recipinet ple de sorra al cap. Font: Ninno JackJr
Divendres, 16/10/2020

Està adreçat a persones que es qüestionen el funcionament estratègic del nostre planeta i que s'interessen pels problemes de desigualtat mundial.

El 16 d’octubre comença el Màster en Cooperació, Desenvolupament i Transformació Social que organitza la Universitat Rovira i Virgili. Està adreçat a persones que es qüestionen el funcionament estratègic del nostre planeta i que s'interessen pels problemes de desigualtat mundial, així com pels plantejaments relacionats amb la responsabilitat, la innovació i la justícia social i ambiental. Les sessions seran en format presencial.

L’objectiu principal del Màster és formar especialistes amb habilitats per a l'anàlisi, la planificació, l'avaluació i l'execució de propostes orientades a la cooperació, al desenvolupament i a la transformació social. Com a sortides professionals destacades es trobarien personal tècnic en cooperació, professionals de la consultoria, periodistes especialitzats/es, i a persones que es dediquen a l’avaluació de projectes i a l’organització d’esdeveniments relacionats amb la cooperació i el desenvolupament.

Consulta tota la informació en aquest enllaç.

Data: 

Divendres 16 oct

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
Universitat Rovira i Virgili