Màster en Infermeria Gerontològica i Geriàtrica

Primer pla cara de professional de la salut amb mascareta i gorro. Font: Bermix Studio
Dijous, 01/10/2020

Pretén formar professionals amb expertesa en l'atenció geronto-geriàtrica, en un moment en què la societat demanda una atenció professional especialitzada.

L’1 d’octubre s’inicia el Màster en Infermeria Gerontològica i Geriàtrica que imparteix la Universitat Autònoma de Barcelona pretén formar professionals amb expertesa en l'atenció geronto-geriàtrica, en un moment en què la societat demanda una atenció professional especialitzada que doni resposta a les necessitats de l'envelliment de la població, en perspectives de creixement. Les sessions tindran lloc a l’Escola Universitària d'Infermeria de l'Hospital de Sant Pau, al carrer Sant Antoni M. Claret 167 de Barcelona.

L’alumat que superi el Màster serà capaç d’identificar i analitzar les responsabilitats i funcions específiques de la infermeria en l'àmbit de la geriatria per actuar amb eficàcia i eficiència en l'organització del treball d'equip en els centres geriàtrics i sociosanitaris. També podrà elaborar, aplicar i avaluar plans de cures tenint en compte les necessitats de pacients geriàtrics i de la família, així com les característiques de l'entorn. En aquest enllaç es pot consultar tota la informació referent a aquesta formació.

Data: 

Dijous 01 oct

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Universitat Autònoma de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
-