Màster en Intervenció Psicomotriu Educativa i Terapèutica

Noi arrepenjat a l'espatlla d'un altre noi amb una capa que hi diu 'Help'. Font: Iluha Zavaley
Vic
Divendres, 02/10/2020

Pretén capacitar professionals que puguin desenvolupar programes de psicomotricitat en persones amb trastorns de desenvolupament global.

La Uvic-UCC organitza per al proper curs el Màster en Psicomotricitat Educativa i Terapèutica. L’inici de la docència serà a l’octubre i les sessions són presencials. Aquest curs està adreçat a persones titulades en Educació en totes les seves especialitats i a professionals de la salut, les ciències socials, la psicologia, la pedagogia, l’esport, l’arteràpia, i d'altres sectors afins. Les pràctiques es realitzaran en un centre col·laborador per a garantir l’aplicació dels coneixements adquirits.

El Màster té com a objectiu capacitar professionals que puguin desenvolupar programes de psicomotricitat en persones amb trastorns de desenvolupament global en els àmbits motriu, emocional, psíquics/cognitiu i relacional-social, i al llarg de totes les etapes del cicle vital. El programa ofereix els coneixements necessaris per a la creació d’estratègies en l’àmbit de la psicomotricitat educativa, preventiva i terapèutica per establir recursos facilitadors de canvi tant en espais reglats ordinaris com en espais específics d’intervenció terapèutica.

Consulta tota la informació en aquest enllaç.

Data: 

Divendres 02 oct

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Uvic-UCC
Correu electrònic de l'organitzador: 
-