Màster universitari en Envelliment i Salut

Home i dona grans asseguts davant d'un llac. Font: Sven Miekel
Divendres, 02/10/2020

El principal objectiu del programa és formar professionals que tinguin la capacitat d'afrontar els problemes amb una visió holística i integradora.

La Universitat Rovira i Virgili posa en marxa l’11a edició del Màster universitari en Envelliment i Salut que s’inicia el 2 d’octubre. Està especialment dirigit a professionals que treballen en centres residencials, entitats públiques, empreses de serveis socials, formació de persones adultes i gent gran, serveis de teleassistència, empreses d'oci i temps lliure, centres de rehabilitació. Té un format semipresencial i les classes es duran a terme en català i castellà.

El principal objectiu del programa és formar professionals que treballin en àmbits relacionats amb l'envelliment, de manera que tinguin la capacitat d'afrontar els problemes amb una visió holística i integradora, tant dels factors determinants de la salut en la vellesa com sobre la prestació de serveis de promoció de la salut i d'atenció sanitària. En aquest enllaç es pot consultar tota la informació referent a aquesta formació.

Data: 

Divendres 02 oct

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Universitat Rovira i Virgili
Correu electrònic de l'organitzador: 
-