Medi ambient i mitjans de comunicació

Cicle de diàlegs ambientals del Coamb durant el mes d'abril (imatge: coamb.cat)
Barcelona
Dimecres, 20/04/2016

Una sessió de debat sobre medi ambient i mitjans de comunicació tindrà lloc el proper dimecres 20 d'abril en la seu de l'Institut d'Estudis Catalans, dintre dels cicle de Diàlegs Ambientals del col·legi d'Ambietòlegs de Catalunya.

El debat es centrarà sobre les diferents maneres de comunicar en els mitjans de comunicació, i de com aquestes influeixen de manera decisiva en la manera de percebre, pensar i parlar sobre medi ambient.

Com es tracten els temes ambientals en el món de la comunicació? Com pot la societat desenvolupar una visió informada i crítica?

Al debat hi seran presents LLuís Reales, periodista a Barcelona Televisió (BTV) i autor de diverses publicacions sobre medi ambient i comunicació i professor associat de la UAB, i Jordi Prades, docent i investigador de la Universitat Rovira i Virgili especialitzat en comunicació de risc, conflictes i dret ambiental i periodista.

Els "Diàlegs Ambientals" són un cicle organitzat pel Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya dedicada enguany al tema “Medi Ambient i política”, per fer visibles les múltiples relacions entre política i medi ambient, facilitar la presa de consciència sobre la diversitat d’actors i processos que influeixen en la nostra manera de pensar sobre el medi ambient, i proposar eines per a poder incidir de forma crítica en els debats sobre qüestions ambiental.

L'assistència és gratuita però cal reservar seient en aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 20 abr

Hora: 

17:30

Organitzador: 
COAMB
Correu electrònic de l'organitzador: 
coamb@coamb.cat