Mercat de la Terra Slow Food Edició de Nadal

Slow food celebra el mercat de la Terra el dia 12 de desembre a Barcelona (imatge:slowfoodbcn.cat)
Barcelona
Dissabte, 12/12/2015

Dissabte 12 de desembre, a la plaça de les Tres Xemeneies de Barcelona, mercat de la Terra edició de Nadal, organitzat per Slow Food, amb aliments bons, nets i justos.

Slow Food Barcelona Vázquez Montalbán organitza la 5a edició del Mercat de la Terra, dissabte 12 de desembre de 10 a 16 h, a la plaça de les Tres Xemeneies (Poble-sec, al final del Paral·lel), amb una trentena de productors bons, nets, justos i de proximitat.

El mercat de la Terra de Slow Food forma part d’una xarxa internacional de mercats de pagès on es venen únicament aliments bons, nets i justos, o sigui aliments locals de qualitat, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals respectuosos amb el medi ambient i el treball de la terra.

Col·laboren: Coordinadora Entitats Poble-sec, Ass. Comerciants Poble-sec Paral·lel, C.C. El Sortidor, C.C. Albareda, Associació Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, Domingo recreativos

En aquesta edició participarà l’Associació Agroecològica de Gallecs (Vallès Oriental) amb llegums, farines, conserves i la fruita seca de Can Galderic, i en Pep Salsetes, el mediàtic cuiner-pagès de Slow Food Vallès, expert en cuina tradicional vallesenca i llavors de varietats antigues, cuinarà una catxaruda vegetal amb escarola i mongetes del Carai.

En aquesta edició del mercat tampoc faltaran els clàssics nadalencs com a cava, turrons i neules, i per la seva part, ‘El Diván’ de Cornellà, espai arte-sà d'educació nutritiva i cuina Slow Food, portarà uns canelons de Gall ecològic del Penedès. Una jornada a la que s’afegeix l’espai Slow Kids amb la seva Furgoneta Màgica plena de jocs de fusta.

Data: 

Dissabte 12 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Slow Food Barcelona Vazquez Montalban
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@slowfoodbcn.cat